Libanesisk Restaurang – Specialpriser på Agoda – agoda com

Beirut Libanesisk Restaurang & Pizzeria

Restaurang Beirut – Startsida Facebook

Libanesisk Restaurang Umeå
Öppettider till Libanesisk Restaurang i Umeå Öppettider
  • Libanesisk restaurang Njut av libanesisk mat Beirut Cafe
  • Libanesisk Restaurang Umeå – karta på Eniro
  • VK100: Umeå får libanesisk restaurang – vk se
  • Välkommen till Restaurang & Catering Örnen i Umeå
  • De 10 bästa middagsrestaurangerna i Umeå – TripAdvisor

Relaterade sökningar efter libanesisk restaurang umeå

Med både stadshotell och sjömanshus bjöd denna plats på spännande möten mellan festklätt, saltstänkt, internationellt och lokalt, redan under sent 1800-tal. Vår libanesiska restaurang av internationell karaktär erbjuder en underbar smak- och känsloupplevelse. Vi kan inte garantera att allting ser och fungerar som det är tänkt. Hos oss möts ni av en varm och välkomnande miljö och ett glatt gäng som kommer att vägleda er …. På denna adress finns även 22 andra företag registrerade. Vi serverar god, vällagad mat och underhållning i en välkomnande miljö med ett personligt bemötande. Våra kockar ser sig ständigt om i världen och moderniserar sättet att laga libanesisk mat. Välkommen till Restaurang Meza Restaurang Meza riktar sig till personer som tycker om spännande och exotisk mat, musik och att umgås med sina nära och kära. Droskan i Umeå är både en restaurang, och så mycket mer. Libanesisk Restaurang. BOKA BORD. Libanesisk mat är flertusenåriga traditioner, förfining i råvaror och smakupplevelser, komplett för både öga och gom. Moutabbal batinzian – Röra på aubergine, sesampasta,vitlök och citron. Restaurang Örnen i umeå erbjuder Er catering och bröllop,fester, liksom vardagsluncher, lunchbuffe av husmanskost från olika världsdelar med unika smaker.

Restaurang Beirut. 654 likes. LIBANESISK MAT – PIZZA – CATERING. Prisgaranti på hotell, resorter, vandrarhem, privata hem, m.m. Vi har renoverat hela restaurangen och erbjuder dig att besöka oss och testa vår mat. Restaurang Viking med sin rustika & gemytliga miljö präglad av gamla svenska hantverk passar perfekt som festlokal för er speciella tillställning. Restaurang Beirut är en libanesisk restaurang & pizzeria på Ersboda i Umeå. Välkommen till oss & Vi finns på Ön. AnnonsVi förhandlar så att du slipper. Vi erbjuder bland annat många olika typer av varma och kalla meze, men vi …. Ni kommer att känna igen personalen från båda restaurangerna när ni kommer till oss. Lunch, brunch, middag, cocktail och vinbar. AnnonsKolla Umeå restaurang på teoma.eu. Hitta Umeå restaurang här. City. Välkommen till restaurang Tabbouli City. Vi kan erbjuda sällskap upp till ca 15 personer en fantastisk upplevelse med en skräddarsydd meny till just ert sällskap. Köksbaren är en folklig restaurang i Umeå för alla som gillar god mat och dryck. Hos oss är bästa upplevelse, service och produkt alltid i fokus, vilket gör att vi utvecklar och utmanar varandra konstant för att leverera absolut bästa upplevelse till våra gäster. God libanesisk mat i Göteborg. Betrodda av miljoner · Wiki, nyheter & mer · Webb, bilder & video · Komplett översikt.

Spara tid och hitta det här. Restaurang Beirut – Formvägen 8, 906 21 Umeå – Har fått 4.8 baserat på 80 recensioner “Helt fantastisk mat och väldigt trevlig personal. Marketingcookies används för att spåra besökare gränsöverskridande på hemsidor. Nu får Umeå ytterligare tillskott på restaurangkartan i form av en Libanesisk restaurang. Öppning beräknas till slutet av april. Ett urval av libanesisk meze med mixgrill. Kalla smårätter Hoummos – Röra på kikärtor och sesampasta kryddad med kummin. Mhamara – Kryddstark paprikarelish med krossade valnötter och granatäppelsirap. Nu får Umeå ytterligare tillskott på restaurangkartan i form av en libanesisk restaurang. Är det något du efterfrågat i Umeå? #VK100 #Restauranger #Umeå. Här erbjuds allt från lunch till buffé, så väl som underhållning och event. Upptäck libanesisk mat från en äkta kolgrill. Vi finns på Bäckgatan 8, Norrköping. Här hos oss så äter du alltid färsk mat. Carl Krooks gata 46 252 25 Helsingborg. 042-21 44 49. Libanesisk Grill & Meza Bar – Storvretsvägen 4, 14754 Tumba, Sweden – Rated 5 based on 34 Reviews “Supergod mat, väl tilltagna portioner, trevlig. Byblos är en nyöppnad libanesisk restaurang med fokus på medelhavets läckerheter. TC är en restaurang som serverar genuin, naturlig och vällagad mat. Oummi är ett koncept skapat med traditioner där moderna tankar har adderats. Exempel: “Odenplan”, “Libanesisk Restaurang Beirut” eller sök nära dig. Libanesisk Restaurang Beirut. 4.2 i “vägt snittbetyg” (2) Lägg i min önskelista. Karta och andra adresser Formvägen 8, 906 21 Umeå. Restaurang Beirut har kontor på Formvägen 8 i Västra Ersboda, Umeå. Betrodda av miljoner · 100+ millioner besökare · Wiki, nyheter & mer. Libanon Enda Libanesisk restaurang och Catering i norrland kvarterskrog med fullständiga rättigheter. Libanesisk mat och dess kökskultur fokuserar också på en annan mycket viktig punkt nämligen gemenskap, man samlas för att äta en mängd olika små smårätter tillsammans. Vi erbjuder inte bara mat utan vi erbjuder en upplevelse och känsla. Menyn består av 30 tal smårätter så som lufttorkat marinerat oxkött och råbiff till persiljesallad och vitlöksmarinerade grönmusslor. Harrys är en genuin svensk krogkedja där du kan känna dig som hemma. Cinco restaurante! Välkommen till oss och vår restaurang och nattklubb i Umeå. Välkommen! Vi serverar lunchbuffé måndag till fredag kl 10.30 – 14.00 I vår buffé ingår även salladsbuffé, bröd, kaffe, kaka och måltidsdryck! Best Dining in Umea, Vasterbotten County: See 7,631 TripAdvisor traveler reviews of 206 Umea restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Beirut Meza är en Libanesisk Restaurang som finns vackert beläget i gamla Stationshuset i Jakobsberg. Upplev det bästa ur libanesisk matkultur i mysig orientalisk miljö. Gotthards krog är en kärleksförklaring till en av Umeås mest praktfulla och dynamiska platser genom tiderna. Eurestkortet är ett betalkort som laddas med belopp från 500:- till 1500:- och används som betalmedel på Eurests restauranger och försäljningsställen. Eurestkortet är ett fördelaktigt alternativ till kontanter och kreditkort som gör …. Vi har haft äran att få anordna möhippor, herrmidagar och liknande. Söder. Välkommen till restaurang Tabbouli på Söder. Adress: Skolgatan 59, 903 29 Umeå. Harlequin är en pulserande storstadsrestaurang i symbios med vår andra restaurang Hunger och Törst.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *