Nordens största sport- och vildmarksvaruhus XXL

XXL butiker i Uppsala Öppettider och adresser

  1. XXL
  2. XXL Uppsala, Rapsgatan 1 F-H Öppettider och rabatter
  3. XXL i Uppsala Katalog och Jul rabatter

Det sitter endast män i styrelsen. Stångjärnsgatan 8 753 23 Uppsala. Tel. Telefonnummer. Växel 08-21 26 50. Alewalds Quality Outlet, Gamla Torget 1, Uppsala. Öppettider. Här kan du slutföra din beställning. XXL vill hjälpa dig till en aktiv livsstil och i butikerna får du personlig hjälp att nå dina mål, oavsett om det är tävling eller motion. XXL UPPSALA,, öppettider och helgtider under jul och nyår. Här hittar du öppettider för Systembolaget jul och nyår 2019. XXL är sportkedjan som inspirerar oavsett om du är motionär eller elitidrottare. Telefonnummer. Växel 018-50 53 20. Alewalds Quality Outlet, Kungsgatan 68, Stockholm. Öppettider. Vardagar 10.00 – 19.00 Lördagar 10.00 – 17.00 Söndagar 12.00 – 17.00. För avvikande öppettider klicka här. Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Det första varuhuset i Uppsala öppnade 1998, och 2013 flyttade vi och öppnade vårt nya fina varuhus på Bolandsgatan 18. I Akademibokhandeln på Stora Torget i Uppsala möts nytt och gammalt, modernt och anrikt, klassiker och nyskrivet.

Xxl Sport & Vildmark AB Rapsgatan 1F, Uppsala – hitta se

Med sitt rika utbud är kedjan ledande i Norden inom sin bransch! Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig …. Logga in med e-postadress och lösenord. E-post. Logga in. I hjärtat av stadens människoliv och handel har vi skapat en plats fylld av böcker och läsning, ett andra ”vardagsrum” där man känner mig både hemma och välkommen. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Skriv ut Vill du kontakta oss. Vi finns i kärnan av handelsområdet Boländerna. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer. Alla dessa Sport, XXL Uppsala butiker Listan innehåller kontakter, telefonnummer, plats och öppning och stängning. Xxl Sport & Vildmark AB är ett stort aktiebolag med 1194 anställda. Klicka på namnet nedan för att få XXL Uppsala öppettider Och detaljer. Här hittar du alla XXL-butiker i Uppsala. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-* PostNord. Läs mer. Tider och anvisningar XXL Uppsala; Öppettider, telefonnummer och adresser för alla XXL butiker i Uppsala. AnnonsUpp till 80% rabatt i Uppsala. Besök vår hemsida för mer information!

XXL UPPSALA, – öppettider, adress, telefon

XXL butiker i Uppsala: Öppettider och telefonnummer. Sportbutiken XXL erbjuder ett brett utbud av sport- och fritidsprodukter. Med sitt rika utbud är kedjan ledande i Norden inom sin bransch. Förutom Sverige så finns kedjans butiker även i Norge, Finland och Österrike. XXL butiker i Uppsala – Öppettider och telefonnummer. XXL. Kataloger och aktuella erbjudanden från XXL i Uppsala och i närliggande område. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 23 873 TKR. XXL butiker i Uppsala – Öppettider och telefonnummer Butiker i närheten av XXL i Örebro och i området (1) XXL Örebro, Marieberg. Din vara levereras inom 1-4 dagar. Observera att informationen för XXL I Uppsala, Rapsgatan 1 F-H och alla andra Butiker är för referens only. It rekommenderas starkt att du komma i kontakt med Butik Tlf: 010 – 455 26 00innan ditt besök för att dubbelkolla uppgifterna och andra frågor du kan ha. Här hittar du var närmaste butik ligger samt öppettider till affärer och inrättningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och alla övriga orter i Sverige. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till XXL, Uppsala. XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela sverige. Hos oss hittar du lätt bland våra avdelningar och vår kunniga personal med mångårig erfarenhet hjälper dig …. På Jula i Uppsala har vi bred kompetens och ser till att du kommer hem med rätt produkter till ditt kommande projekt. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. XXL är sportkedjan som expanderar snabbast i hela Norden och vi har hittills öppnat 20 gigantiska varuhus i Sverige. Idag har vi fem butiker i Stockholm, två butiker i Göteborg, en butik i Örebro, Linköping, Sundsvall, Uppsala, Jönköping, Västerås, Norrköping, Karlstad, …. Blixterbjudanden · Service dygnet runt · Säkra betalningar · Inga dolda avgifter. Butiker från XXL i Uppsala och närheten Öppna katalog. Xxl Saluvägen 5, 187 66, Täby. Xxl Rapsgatan 1 F-h, 753 23, Uppsala. Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder. Dressmann erbjuder ett komplett sortiment, med allt inom baskläder och herrmode. I XXL katalog finner du alltid bra erbjudanden från deras katalog. Butiken Xxl i Rapsgatan 1 F-h i Uppsala är närmare din plats. Om du föredrar, kan du upptäcka andra butiker Xxl i Uppsala och deras öppettider, telefonnummer och alla deras Erbjudanden från Xxl i Uppsala. Alla andra dagar är det ordinarie öppettider. Systembolaget och viss service kan ha avvikande öppettider. Välkomna! Du reser enkelt till oss med UL. UL’s reseplanerare. Pendlarparkering. Nu kan du som är IKEA Family medlem lätt parkera din bil hos oss och sedan transportera dig vidare på andra sätt. Allt du behöver göra är att visa upp ditt IKEA Family kort för entrévärden i varuhuset. Vi på Team Sportia Uppsala brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Tyvärr finns det ingen möjlighet för oss att hämta eller köra hem varor till eller från kund. Välj annan butik Välj denna butik. Hej! Vi ser att du har favoriter sparade, klicka här om du vill spara dem i ditt konto. I vår luftiga butik är det även lätt för dig som är rullstolsburen att ta dig runt. Uppsala universitet använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen. Välkommen till Uppsalas största mötesplats – Gränbystaden.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *