After Work Linköping – Sök och Shoppa på GigaPromo

Pitcher s i Linköping – Mat, dryck och vänner

Restaurang Linköping – Cioccolata Bistro är en bar och restaurang i centrala Linköping. AnnonsHitta och Jämför After Work Linköping online. Välkomna till en äkta indisk restaurang i Linköping. Vi finns både i Norrköping och i Linköping | Lagar i huvudsak medelhavsinspirerad mat med väl utvalda råvaror från Östergötland, Sverige och världen. Redan nu kan du titta på foton. Pitcher’s i Linköping är centralt beläget på Ågatan 57. Nytt kök, badrum, inredning och nya tapeter, Mat vi kommer erbjuda är: lunchbuffé, middagar med tapas och grill meny. Boka bord och njut av vårt cuisine. Varje fredag och lördag kväll spelar vi rockmusik från 80-, 90- och 2000-talet. After Work vardagar 16:00 – 18:00 meza-mix 155:-3 kalla meza och 3 varma meza inkl. 1 glas husets vin eller öl alternativ alkoholfritt. Vi finns idag på 40 platser över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr.

After Work Linköping
After Work i Linköping – Linköpings Lunchguide

På något sätt sitter historien i väggarna på Storan. Det var under en resa till Buenos Aires som Johannes fann inspiration till sitt nya restaurangkoncept. Hos oss kan du välja bland massor av öl på både fat och flaska. Vi står nu efter månader av renovering och ombyggnation redo att visa upp vår verksamhet för hela världen. Brasserie Bouquet är det moderna brasseriet med inspiration från det traditionella franska och svenska köket. LINKÖPING. Ågatan 27, Tel. 013-10 09 93. Följ oss på. The Bishops Arms är en svensk Gastropubkedja och våra pubar har varit det självklara valet för alla Sveriges ölälskare sedan 1993. Rimmad skivad Oxbringa (ca 100g) i Levainbröd med surkål, ost och Thousand Islanddressing. Anrik Restaurang & Pub mitt i centrala Linköping. Hitta bästa stället för After Work i Linköping där ni kan samlas, prata, festa och ha kul! Saftig grillad burgare (lokalt kött) med Guinnessenap, Bloody-Maryketchup, ost och stekt lök serveras med krispiga pommes och aiolidip. Tyckte du att vår AW-guide var hjälpsam. Saab Arena After Work, Linköping. 273 gillar · 19 har varit här. Strandgatan två, det nyrenoverade gigantiska nöjespalatset precis intill stångån i Linköping. Afterwork menyn på Restaurang Cioccolata Bistro serveras mån-fre 15.00-19.00 Välj mellan fyra riktigt bra rätter där priset inkluderar ett glas vin alternativt ett glas öl. Boule, mat & dryck · Företagsevenemang · Afterwork & brunch · Enkelt att boka. Tveka inte på att kontakta oss. Beer & Burger har checkat in på First Hotel Linköping. After Work Linköping 29 november 2018 Varmt välkommen på After Work med oss i Linköping.

AnnonsPerfekt grus i en härlig miljö. Fantastisk mat och dryck. Läs mer! Som gäst hos oss kan du njuta av vällagad mat och ett spännande sortiment av drycker. After Work är ett kul och avslappnat sätt att umgås. Varför inte föreslå för arbetskamraterna (eller kompisgänget) på jobbet att ni går på AW regelbundet. Kanske kan ni göra upp att ni går var sjätte vecka, sista fredagen i varje månad eller liknande. I Linköping kan det ta tid att hitta det bästa stället att ha after work på men priset för öl och vin kan också variera ganska mycket. En fördel är om ni kan få tips av någon på ett bra ställe att ha after work på. Harrys är en genuin svensk krogkedja där du kan känna dig som hemma. Vi serverar god, vällagad mat och underhållning i en välkomnande miljö med ett personligt bemötande. För er som kommer för att tillbringa en trevlig stund …. Boule, mat & dryck · Enkelt att boka · Afterwork & brunch · Företagsevenemang. Sedan 1973 har Hamlet serverat hemlagad mat och gett många kunder en sann smakupplevelse. Restaurang i Linköping som erbjuder bland annat afterwork och mexikansk mat och dryck till både företagsevent, födelsedag och andra fester! Har du tips på andra after work i Linköping. Vi strävar efter att samla alla after work i Linköping på ett och samma ställe. After Work Linköping – företag, adresser, telefonnummer.. Följ med på en minnesrik tidsresa och upplev stad, skog och land som för hundra år sedan! Its not just the beer, its the atmosphere. Vi håller på för fullt med renoveringsarbeten. Och det är ju inte så konstigt egentligen – här har människor ätit, druckit, skratta och skålat i över hundra år nu. Vi håller på att uppdatera vår hemsida. I Linköping utmärker sig särskilt tre pubar som är perfekta för en afterwork. Grill och hamburgare i världsklass, härlig lounge och pianobar. Det hände i Argentina, men det kunde egentligen ha skett var som helst. COCKTAILS & BURGARE. Taket är lika mycket en sprakande cocktailbar som ett livligt burgarhak – beläget i hjärtat av Linköping. Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien. Här kan du ta del av vår meny. En stor del av maten tillagar vi i vår glödande Mibrasa-ugn. Grillat i kolugn ger en fantastisk smak som inte går att jämföra med något annat. Vi grillar bland annat saftiga högrevsburgare, entrecôte, oxfilé, Iberico-gris, torskrygg och mycket, mycket annat. Vi använder i så stor utsträckning som. I Linköping finns det 19 barer eller uteställen där ni kan ha er after work eller kick-off varav Storan är en av dem. En kväll i goda vänners lag. Sugen på AW. AFTER WORK Månd-Torsd 16-18 Fred 14-18 Kom och avnjut god mat för 119:-Samt bra aw priser på dryck fr. 50:-/glaset.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *