Kalmar Parkgolf

Kalmar Parkgolf
Kalmar Parkgolf Sverige – omdömen – TripAdvisor

Priser Kalmar Parkgolf

Kalmar Parkgolf
Kalmar Parkgolf AB Sjöbergs Gata 3, Färjestaden – hitta se

Café Kalmar Parkgolf

Hen som i slutet av golfrundan har minst antal slag vinner. Kalmar Parkgolf AB – företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, m.m. Kalmar Parkgolf består av 12 banor med olika hinder såsom lutningar, loopar, gupp och tunnlar. Beställ företagsrapport på Kalmar Parkgolf AB från Creditsafe. Kalmar Parkgolf – Södra Vägen 3, 39233 Kalmar, Sweden – Rated 4.9 based on 24 Reviews “En mycket rolig minigolfbana och en väldig trevlig tjej i kassan “. Först ut på banan när nya Kalmar Parkgolf i Vänortsparken invigdes på fredagen var Theodora Sjöberg, 2 år. Kreditrating kr 0,-Kostnadsfri kreditrating på ditt företag från Creditsafe. Beställ. Kreditupplysningar kr 0,-Kostnadsfritt testkonto för kompletta kreditupplysningar. Samtliga spelare spelar ut sin boll på banan i turordning så att alla bollar är på banan samtidigt. Vi erbjuder en stor meny för alla plånböcker. Kalmar Parkgolf hade invigning i fredags men fick inte vara i fred särskilt länge.

Öppettider Kalmar Parkgolf

Boka boende i Kalmar – Specialpriser i Kalmar – agoda com

  • Ett spel för alla Kalmar Parkgolf
  • Kalmar Parkgolf – Home Facebook
  • De 10 bästa hotellen nära Kalmar Parkgolf – TripAdvisor
  • Kalmar Parkgolf Sverige – omdömen – TripAdvisor

Sedan 2006 har vi sett en oerhörd utveckling i hamnen. Inga bokningsavgifter · Inga dolda avgifter · Omedelbar bekräftelse · Gratis avbokning. Medelinkomsten i området är 29 689 kr, snittbelåningen 1 232 227 kr. Kalmar Parkgolf AB är ett mindre aktiebolag med 3 anställda. Blixterbjudanden · Upp till 80% rabatt · Gratis avbokning · Specialpriser. Det är hennes föräldrar Ramona Cipolloni och Pontus Sjöberg som driver banan och det tillhörande caféet. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 45 TKR. Inga bokningsavgifter · Gratis avbokning · Kundtjänst dygnet runt · Säker bokning. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Tveka inte på att kontakta oss för mer info eller för att boka! Skuldsaldo inkl. summa och antal Datum för senaste händelse. Kalmar Parkgolf, Kalmar: See 8 reviews, articles, and 6 photos of Kalmar Parkgolf, ranked No.2 on TripAdvisor among 7 attractions in Kalmar. Hotels near Kalmar Parkgolf, Kalmar on TripAdvisor: Find 7,841 traveler reviews, 1,325 candid photos, and prices for 30 hotels near Kalmar Parkgolf in Kalmar, Sweden. Telefonnummer registrerade på Kalmar Parkgolf AB. Sjöbergs gata 3, 1005 38630 FÄRJESTADEN.

Kalmar Parkgolf är en 12-håls parkgolfbana, en rolig stadsanpassad bana inspirerad av Minigolf och Äventyrsgolf. En oas mitt i Kalmar där du kan spela golf och njuta av en äkta gräddglass från Lejonet&Björnen i en vacker miljö. Pris per person. Familj- och pensionärsrabatt. Gratis för barn under 3 år. Ni är välkommna att äta en god glass efter spelet. Södra Vägen 2, 392 33 Kalmar. Back to Top. Powered by Squarespace. AnnonsUpp till 80% rabatt i Kalmar. Hotell Kalmar, Sverige med lägsta pris-garanti. Kalmar Parkgolf är en 12-håls Greengolfbana, en rolig stadsanpassad bana inspirerad av Minigolf och Äventyrsgolf. Kom och spela mitt i centrala Kalmar! [06/20/19] Hej Kära golfare och glassalskäre!😍😍😍imorgon Midsommarafton håller vi öppet öppet från kl. 11 till 18.30!🎉🎉🎉varmt välkomna och Glad Midsommar Kalmar. Det är hennes föräldrar Ramona Cipolloni och Pontus Sjöberg som …. Kalmar Parkgolf AB. Sjöbergs gata 3. 38630 FÄRJESTADEN. Visa nummer. Vägbeskrivning. Dela. Är det här ditt företag. Här kan du uppdatera dina uppgifter och testa hur Eniro kan hjälpa dig som företagare. Ändra dina uppgifter Testa hur bra ditt företag syns på internet Testa din hemsida gratis Testa Eniro gratis i 30 dagar. Kalmar Parkgolf AB – Org.nummer: 5590101258. Vid senaste bokslut 2018 hade företaget en omsättningsförändring på 18,7%. Fördelningen i styrelsen är 50,0 % män (1), 50,0 % kvinnor (1). Ansvarig är Ramona Cipolloni 35 år. På Ratsit hittar du Telefonnummer …. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Fler än 23 mn kunder · Språkstöd på svenska · 63 000 städer i världen. Alla siffror anges i hela tusental. 2018-12 2017-12 2016-12 Omsättning: 1 147. Kan jag som är 31år ta svininfluensa sprutan i kalmar. Minigolf på Kalmar parkgolf 31 augusti. Nu träffas vi för minigolf vid Kalmar Parkgolf,Slottsvägen-Södra vägen Var och en betalar där på plats. Boka dig här på Singel i Sverige så vi vet hur många som kommer med. Sjöbergs gata 3, 386 30 Färjestaden Jämför Bevaka Hitta liknande. Cipolloni, Ramona (35 år, Färjestaden) Styrelseledamot Sjöberg, Sten Pontus Alexander (39 år, Färjestaden) Styrelsesuppleant Könsfördelning och medelålder i styrelsen. Table 20 är en kvarterskrog i centrala Kalmar. Cirka 800 000 bolag måste anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Kalmar Parkgolf AB Kaptensgatan 14 i Färjestaden, ☎ Telefon 072-303 31 78 med Ruttvägledning. Telefon Användare Operatör Typ Oformaterat telefonnummer; 076-184 41 79: Cipolloni Ramona Mobil 0761844179 Sök bland resultat. Information. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Explore about Kalmar Parkgolf Facts, ticket prices, Timings, Location, reviews and more. Kalmar Parkgolf. Kalmar Parkgolf. Vänortsparken, Södra vägen/ Norra vägen. Kalmar. Glass, Sorbet, Tillbehör. Facebook Instagram. Lejonet & Björnen Sverige AB August Barks Gata 3 421 32 Västra Frölunda. Kalmar Kulturskolas julkonsert. 12 December. Välkommen till en stämningsfull konsert med ett varierat musikprogram av Kalmar Kulturskolas ensembler och solister. › Läs mer › Boka. Luciakonsert med Kalmar Kulturskola. 15 December. Stämningsfullt och dramatiserat Luciafirande tillsammans med Kulturskolans körer. Redan första natten hade man påhälsning av tjuvar. Kalmar Parkgolf, Kalmar, Ruotsi – TripAdvisor: Tutustu paikasta Kalmar Parkgolf kirjoitettuihin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Kalmar Tourism; Kalmar Hotels; Bed and Breakfast Kalmar; Kalmar Holiday Rentals; Kalmar Holiday Packages; Flights to Kalmar; Kalmar Restaurants; Kalmar Attractions; Kalmar Travel Forum; Kalmar Photos; Kalmar Map; Kalmar Guide; All Kalmar Hotels; Kalmar Hotel Deals; Last Minute Hotels in Kalmar; By Hotel Type. Nov 21, 2019 – Kalmar Parkgolf is a 12 holes adventure minigolf course with funny and well designed holes. För mer information om gästhamnen, kontakta Kalmar Turistcenter, tel 0480-417700, alternativt maila till [email protected]. Kalmar Parkgolf AB Kalmar Parkgolf AB är ägaren till telefonnumret. Vägbeskrivning. 076-184 41 79. Dela Ramonas profil. Skicka blommor till Ramona med Euroflorist.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *