Bakluckeloppis i Hågelbyparken – sälj eller fynda på

Hågelby Bakluckeloppis
Kalender – Hågelbyparken – hagelby se

Hågelby Bakluckeloppis
Bilder av Hågelby Bakluckeloppis

Hågelby

Om detta skulle hända, så har vi startkablar att låna ut Mat: Om du skulle bli hungrig finns ofta varmkorv att köpa på loppisområdet. Du betalar alltid en platsavgift för din loppisplats. Fynda till dig själv och barnen, eller rensa där hemma och sälj saker du inte längre behöver. Hågelby Loppis klassas som södra Stockholms största bakluckeloppis. En plats för en personbil kostar 160 kronor/dag. Hågelbyparken i Tumba är ett uppskattat utflyktsmål för hela familjen. När det är torgloppis ställs ofta bord ut och försäljningen sker från dessa, det vill säga utan bilar. Bakluckeloppis i Lissma Park Loppis med på landet-känsla i Huddinge. I söndags, förra helgen, var jag en sväng till bakluckeloppisen i Hågelby (där min mamma dagen innan fyndade två Stig L-skottar till mig). En sida där ‘alla’ loppisar är samlade. Samtidigt så var det bakluckeloppis och jag fyndade en fantastiskt fin plåtburk att ha mina broderier i. Här hittar du både antikviteter, vintagemode, konst och andra prylar.

Loppis Stockholm: loppiskalender – kalender för loppisar

Bakluckeloppisen i Hågelby är på lördagar 11 till 15 mellan maj och oktober. Detta hittade jag: En ishink i form av ett äpple, 60-tal, made in Italy. 30 kronor. Vintagemode och streetfood på Hornstulls Marknad Gör klassiska loppisfynd bland stånden där vem som helst får ställa ut. Klicka på kartan för större bild. Loppiskalendern för 2019 – Stockholmsmarknaders evenemang OBS. Sök på plats, bord eller baklucka att hyra och boka. Stockholmsmarknader är en lite speciell eventfirma med tema hållbara event. Det säljs spännande, unika och praktiska prylar. LOPPISENS REGLER. PRISLISTA. Vad får du sälja? På Roslagsloppis får du sälja lite av varje – beroende på platskategori: – Vanliga loppisplatser är till för privatpersoner som rensat hemma och vill sälja sina begagnade prylar etc. Även t ex äpplen från trädgården, saft du kokat själv eller ditt eget hantverk i …. Det bästa är att det är öppet året runt. Bakluckeloppis i Hågelbyparken – sälj eller fynda på loppis i södra. Att sälja på loppis är enkelt, roligt och bra för miljön. I helgen har jag varit på yllebroderi kurs på Hågelby. GRATIS I STOCKHOLM är det självklara valet när du söker eller arrangerar kostnadsfria evenemang i Stockholm. Full loppisrulle i Hågelby och Täby idag! #loppistajm #bakluckeloppis #loppis #vintage #redesign #reuse #retro #secondhand #hågelby #täby.

Hågelby Bakluckeloppis
Bakluckeloppis i Hågelby – sälj på södra Stockholms

I Hågelbyparken finns södra Stockholms största bakluckeloppis. Från vår till höst finns här plats för allt från mormors broderier till designerlampan. Lördagar kl. 11-15. 11 maj – 12 okt 2019 (Stängt 22 juni) Onsdagar kl. 17-20. 19 juni – 14 aug 2019. Kalender. I Hågelbyparken har vi aktiviteter och evenemang året om. Vi har 200 000 besökare på ett år och vi välkomnar gärna fler. Vi ses! I Hågelbyparken firar vi högtider & är en mötesplats för nöje & konferens. Upplev vår park & evenemang, ät gott på Wärdshuset LM & på Anna Giertz café & bageri. Bakluckeloppis Kista Galleria kl. 11-15 Lördag 18 januari Bakluckeloppis Bromma Blocks kl. 11-15 Söndag 19 januari Bakluckeloppis Liljeholmstorget kl. 11-15. Februari 2020. Lördag 8 februari Bakluckeloppis Bromma Blocks kl. 11-15 Lördag 15 februari Bakluckeloppis Bromma Blocks kl. 11-15 Söndag 23 februari Bakluckeloppis Liljeholmstorget kl. Packa väskorna fulla och ta bussen till hållplats Hågelby. Var i Hågelby? När du kommer till Hågelby: Följ skyltar på området och håll utkik efter våra medarbetare, Team Loppis, i gula reflexvästar. Platshänvisning: Våra medarbetare hänvisar er …. Loppmarknader, loppisar, secondhandbutiker och auktioner i Sverige. Allt kostnadsfritt. Lägg in kartor och GPS koordinater, vägbeskrivningar skapas automatiskt. HÅLLBARA EVENT – det ska vara kul att vara miljösnäll. Rensa hemma och kräng så det ryker. Hjärtligt välkomna tillbaka till Täbyvischan 2019! Härliga Hågelby är verkligen en perfekt plats för loppis: läget är toppen – lätt både med bil, kommunalt och via en cykeltur eller promenad – och omgivningarna fantastiskt vackra. Bakluckeloppisen i Hågelby är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen: Sälj själv eller fynda järnet bland alla prylar och människor i hagarna, som gjorda för somrigt spring i benen. Strosa runt i gröngräset, ta en fika och besök djuren på 4H-gården. Med bil: Kommer du körande längs E4/E20, söder eller norrifrån, tar du av …. Hågelby Loppis. Södra Stockholms största bakluckeloppis hålls i Hågelbyparkens hagar i Tumba. Här samlas flera hundra loppissäljare och tusentals fyndsugna besökare under sommaren. Batteri: Åker du på bakluckeloppis – tänk på att inte ha bilradion eller lampor på i bilen så pass mycket att bilbatteriet tar slut. På loppisen finns uthyrning av bord, stolar och klädställningar. Här blandas utbudet från leksaker och nyttoprylar till vintagekläder och antikfynd. Svenska Loppisar, loppmarknader, secondhandbutiker och auktioner i Stockholm 2019-12-12 och framåt. Drive-in-Loppis Hågelbyparken Lördagar kl 11-15 1 juni-14 september förutom 22 juni & 3 aug Sälj sakerna du inte längre behöver direkt vid din bil eller fynda bland massor av spännande prylar! Byt, sälj eller köp platser i andra hand till Stockholmsmarknaders loppisar. 1,311 likes · 15 talking about this. Här kan du på egen hand byta, säjla. ADRESS: Litsby Gård, ~ mittemot Frestavägen 9, 187 70 Täby. KARTA: Detaljerad karta hittar du HÄR! Mer information samt kalender för Stockholms loppisar finner du här. Vad får du sälja? På Solvallaloppis får du sälja lite av varje – beroende på platskategori: – Vanliga loppisplatser är till för privatpersoner som rensat hemma och vill sälja sina begagnade prylar etc. Även t ex äpplen från trädgården, saft du kokat själv eller ditt eget hantverk i …. Här är det ingen förbokning av platser. En vanlig säljplats kostar endast 150 kr. Bakluckeloppis i Lissma Park Loppis med på landet-känsla i Huddinge.. Var? Hågelby gård, Tumba. Här säljer folk prylar direkt ur bakluckan, med ett blandat­ utbud av leksaker och nyttoprylar. Var: Hågelby gård, Tumba; Torgloppis på Kungsholmstorg Loppisen på Kungsholmstorg är tillbaka. God loppismorgon från Team Hågelby! #loppis #loppistajm #stockholmsmarknader #teamloppisallstars #hågelby #bakluckeloppis #sommar. I Hågelbyparkens hagar i Tumba samlas flera hundra olika loppissäljare och tusentals shoppingsugna besökare under sköna sommardagar. Göteborg- Kajloppis i Stenungsund, Sverige. Stockholm- Bakluckeloppis i Tumba, Sverige. Läs mer om loppisen Sälj själv eller fynda på Drive-in-Loppis i Härliga Hågelbyparken 2019! här. Öppettider, karta och vägbeskrivning. Eller haffa oss ute på loppisen för lite snicksnack! Hela året kan man träffa djuren på 4H-gården i Hågelby, äta gott på Wärdshuset LM och Café Anna Giertz eller leka i parken och på. Varje lördag under våren och sommaren samt onsdagskvällar 20 juni – 15 augusti. 11) Nya Täbyloppisen. Bakluckeloppis. Aktivitetskalender. Läs mer vad som händer under året, i vår aktivitetskalender. På Siggesta Gård finns det alltid något kul att göra utomhus. Ta med dig barnen på utomhusaktiviteter som ni alla kommer gilla och avsluta med en god lunch i vår restaurang. Ser det ut så här i ditt förråd också. Sista chansen för i år att kränga på Bakluckeloppisen i Hågelby nu på lördag.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *