Stadium hockey skridskor – Handla tryggt online – stadium se

Kom och lär dig att åka skridskor tillsammans med oss i Västerås SK. Snabb fri frakt! 365 dagars öppet köp och säkra betalningar. Intersport – Fri frakt & fri retur i butik! Här ser du när det finns istider för allmänheten och om det är tillåtet att ha klubba och puck/boll.. Västerås Ideella Plogare sköter plogning av isbanan på Mälaren. Funderar du på att åka skridskor i veckan. En gång varje vinter brukar vi hyra stora ABB-arena för att åka skridskor. Fri frakt vid köp över 499 kr! Rocklunda är en plats med många syften. För information om isens och plogningens status besök Ideella Plogares Facebooksida. Som med kängor på rullskridskor innebär mer stöd mindre. Ta med skridskor och hjälm men lämna boll och klubba hemma. Alla kan och får vara med. Handla skridskor för hockey av märken som Bauer Hockey, CCM Hockey. Använd gärna kommentarsfältet nedan för att dra ihop lite vänner. Här är det fritt fram för besökarna att åka en tur.

Page created – January 20, 2011.. Västerås stad Idrott & friluftsliv. Nu har vi haft säsongsavslutning på isbanan och tackar alla besökare och sponsorer för en fantastisk säsong. Vi monterar takboxar, takräcken och tillbehör åt er kostnadsfritt. Bakom Björnögården kan du ta trappen som leder ner till isen. Shop online · Prisgaranti i 30 dagar · 365 dagars öppet köp · 2-4 dagars leveranstid. Vill du att din klubb ska delta i samarbetet, tag kontakt med styrelsen via epost: [email protected], eller fyll i medlemsansökan direkt här på webben. Härliga jullovsaktiviteter. 2018-12-27 16:07 Har du jullov. Storagatan 21, Västerås · Vägbeskrivning · 21418650. Efter skridskoskolan kan du välja att fortsätta med konståkning eller annan issport (t.ex. hockey eller bandy). Skridskor och hjälm finns att hyra hos Leklust på Vasagatan för 20 kr/tim. + pant. Leklusts öppettider: vardagar 10–19, lördagar 10–17, söndagar 12–16.

AnnonsVälj från ett stort urval av kända varumärken. Intersport – Fri frakt & fri retur i butik. Skridskor, klubbor, handskar, trunks, hjälmar & skydd. AnnonsAlltid fri frakt & fri retur, 30 dagars öppet köp och prisgaranti! Bästa e-handelssajt 2017 · 30 dagars öppet köp · Gratis frakt & retur. AnnonsKöp nya Skridskor hos SkatePro, Nordens största urval & Professionell vägledning. Tips om var du kan slipa skridskor i Västerås. Läs mer. Föreningen Långfärdsskridsko i Västerås.. Vi ordnar långfärdsskridskoturer varje onsdag, lördag, söndag och helgdagar under vintern om isarna tillåter. Du åker med erfarna ledare, vänner i föreningen och slipper åka ensam. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, eller om du redan lärt dig åka lite. På Aseatorget i Västerås finns vintertid en konstfrusen isbana. Så länge kylan håller i sig finns fortfarande möjlighet att åka skridskor…. Nu under lovet är banan öppen för allmänhetens åkning. Thea Öhlin, Felix Öhlin och Hugo Johansson var tre av ungdomarna som under onsdagen befann sig på isen, trots blåst och lite regn. Klubbar och liknande i alla länder är välkomna som medlemmar i Skridskonätet. AnnonsStort urval av Skridskor & extra låga priser på XXL. AnnonsHitta massvis av Skridskor på ShopAlike. Vasagatan 10, Västerås · Vägbeskrivning · 104528760. Här har du nära från parkering till isen. Efteråt är det skönt att komma in till brasan för mat eller fika. Långfärdsskridsko. På vintern kan du njuta av att åka skridskor i …. Var och en av våra åkare ska trivas på isen och ha möjligheten att utvecklas. I skridskoskolan tränar vi på skridskoåkningens grunder och leker fram lusten till att lära sig mera. Anmäl dig till vår skridskoskola här! Här är några tider för allmänheten i Kvarnbackahallen, Skultuna IP. Det brukar vara en uppskattad dag av alla elever och lärare. Man kan åka kana nästan som en brandman eller bara gå på det sviktande underlaget. Aktuella tider hittar du på Västerås Stads hemsida. Klicka här för att ta dig dit (öppnas i ett nytt fönster). Var rädd om dig, glöm inte att använda hjälm. Barn och ungdomar idrottar här, skolor bedriver skolidrott och elitlagen bjuder på spännande matcher. Skridskobana på Västeråsfjärden. 5 578 gillar · 2 pratar om detta. Är ni intresserade av att stötta vår verksamheten, hör av er till oss. Vänliga. AnnonsSkridskor, klubbor, handskar, hjälmar & skydd. Välj från ett stort urval av kända varumärken. Stadium Sverige AB 601 60 Norrköping, Orgnr. Skridskor från 49 SEK Fri frakt över 399 SEK 30 dagars öppet köp Fri retur. Då erbjuder Västerås en massa skoj och allt är gratis. Hos oss hyr du takbox och takräcken av högsta kvalitet då vi använder oss av produkter från Thule. Information om aktuella tider och rinkar hittar du på Västerås Stads webbplats ( länk ). Under sportlovet har vi flera aktiviteter på Isbanan. Rocklunda och Rönnby är huvudarenan för längdskidåkning i Västerås och riktar sig till barn, ungdomar, motionärer och elit. Vid en snörik vinter finns det flera mil skidåkning i området. Konstsnöspåret som finns på Rocklunda är ett avgiftsbelagt skidspår, övriga skidspår är kostnadsfria. I Uppsala kan du åka skridskor inomhus i Gränby ishall, Relitahallen och Gordon nice ice arena. I Björklinge kan du åka skridskor inomhus i Arena Svagströmsbolaget AB. Vi hade ett fantastiskt år förra året med ett rekordstort intresse för att lära sig att åka skridskor med oss i Tillberga. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *