Väduren och Vattumannen Horoskop nu

Människor längtar efter att förenkla, oftare koppla ner från nätet och knyta kontakter på meningsfulla sätt. “Rewilding” är ett uttryck som blir mer och …. Du är samtidigt sensuell och mår bäst av fysisk närhet och kärleksfullt sex – one night stands är inte riktigt din grej. Båda har sina respektive personligheter som behöver utrymme för att växa. Horoskop 2020. december 2019 | januari 2020. När en Vattuman och en Vädur träffas skapas ett mycket kreativt par, en kombination av Vattumannens visioner och Vädurens handlingskraft. Stora fonder av medmänsklighet och människokännedom är utmärkande. Du måste komma ihåg dina prioriteringar. Vädurens impulsiva och eldiga personlighet matchar bra med Skytten. Båda två är rebelliska till sin natur och bryr sig inte om vad andra tycker och tänker om dem. Var inte rädd för att skriva ner dem och gå igenom varje tanke. Båda har ett hett temperament, är aktiva, utåtriktade och tycker om att umgås med många vänner. Vädur och vattuman: Det här förhållandet kan bli stormigt och intressant. Hur väl vädur och vattumannen passar ihop med varandra Ni är en eld- och vattenkombination och ni är extremt självständiga individer. Du kan ta dig förbi många fällor och det hjälper dig att ….

Vem du passar ihop med enligt astro ELLE

Hur Vattumannen passar med andra stjärntecken i horoskopet

Vädur Och Vattuman
Vattuman? Det här säger ditt stjärntecken om dig!

En Vattuman tycker om ny teknologi och moderna verktyg och redskap. Därför kan du spendera din fritid med dina vänner och göra aktiviteter du älskar mest. Väduren: Vädurar är impulsivt folk som gillar jakten mer än ”jaha, så var vi ihop då”. Det är få som kan tillfredsställa en vädur vars signatur-move är att himla med ögonen. Väduren är lite för cool för detta livet, mainstream heterosex är inget som hen någonsin gått igång på. Detta är kontemplationens dekad i vattumannen, med meditativ klarhet och rent mytiskt långtgående tankebanor, men också dunkelmodets, med anlag för ångest som håller människan fången och stjäl dennes glädje. Tendensen att rusa in i saker upplevs VÄDUREN verka en aning kaxig och gåpåig. Du kanske rentav själv utvecklar och undersöker program och mjukvara. Ett nytt spännande samarbete mellan Norna och författaren Anna Berg, Sann Anda förlag, har resulterat i en ny bok. Ni kan fungera även i en lång relation. Denna Vattuman vill nå allts innersta väsen och lämnar inga frågor obesvarade, varken egna eller andras. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Själfull och romantisk med en känsla för experimentering. I boken möter vi Jesus, Maria och Maria Magdalena och får en ny och rikare bild av deras liv. Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Båda är fantasifulla i älskare och det blir många roliga stunder i sängkammaren med Väduren som trolig lekledare och även på alla andra områden i livet så är Vattumannen och Väduren mycket samspelta. En vattuman kan lätt bli en vilsen rebell som slåss mot allt och alla. VÄDUREN 21 mars – 19 april.

Vattumannen och Väduren har alla förutsättningar att passa jättebra tillsammans. Om ert förhållande är baserat på respekt så kommer det att lyfta fram styrkor och bra egenskaper hos respektive partner. Vattumannen ihop med Väduren, har mycket lite gemensamt, men Vattumannen har goda chanser att fördra Vädurens svåra karaktär. Däremot är frågan hur stort tålamod Väduren har med Vattumannens tungsinne och allvar. Vattuman och vädur: Det här förhållandet kan bli stormigt och intressant. Det är viktigt att båda försöker kämpa för att förstå varandra. Tyvärr kan det ibland gå snett om stoltheten tillåts agera ersättare för intelligensen. Ofta sluter han sig inom sig själv och har inga större behov av att göra sig förstådd eller alltid kommunicera med sin omgivning. Skorpionen är ett kännande tecken och Vattumannen har emotionell näring att ge honom. Och så är det faktiskt ofta. Visserligen kan skytten och väduren ryka ihop men grälen går snabbt över. Skytten och väduren gillar båda att göra saker tillsammans och kommer ha massa aktiviteter och vänner att sysselsätta sig med. En vädur och en vattuman i ett förhållande är nästan en garanti för en spännande och omväxlande relation. Att komma i luven med en Vädur och tro att man verbalt ska kunna kicka honom/eller henne kräver en enorm styrka. Denna eldsjäl har högt tempo i sina handlingar och förväntar sig omedelbara resultat. Med dig blir det aldrig tråkigt! Du rör dig och för dig som om du ägde hela jorden – och visst, jag håller med. Jag tycker också att du är bäst. Det brukar märkas när ett Lejon kommer in i rummet för du är karismatisk, varm och tilldragande. Oxen (20 april – 20 maj) Oxen tycker inte om förändringar och är väldigt stabil och jordnära som person. Väduren 21 mars – 20 april. Situationen i relationer och karriär kommer att vara stabil. Till exempel, besök dina mer avlägsna släktingar. Du vet aldrig vilka intressanta nyheter du kan lära dig. Välkommen att dela en härlig gemenskap och ta en paus i julyran! Blir du för klängig och efterhängsen för snabbt, kommer denne person att tycka att spänningen snabbt drogs ned från 150% till 22%. Ha ett eget liv, fullt schema och ring inte mer än nöden kräver. Horoskop 2020! Årshoroskopet för 2020 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Vår astrolog och bloggare Margareta Hedin har tittat noga på alla stjärntecken och vet vad som väntar för Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *